Praten over geld is een noodzakelijk kwaad.

Het is niet bepaald mijn favoriete onderwerp, de prijs van mijn diensten. Toch wil ik open zijn naar mensen die nog twijfelen. Ik vraag, in vergelijking met mijn collega-copywriters, relatief lage prijzen. Op deze pagina vind je een indicatie van mijn huidige tarieven.

Laat ik voorop stellen dat ik het liefste op projectbasis werk.

Het is voor opdrachtgevers namelijk niet goed te controleren hoeveel tijd ik besteed aan hun opdracht. Ook vind ik het niet de moeite waard om administratie rondom uren of zelfs minuten bij te houden, of om überhaupt opgejaagd te worden door de klok.

Vertegenwoordig je een goed doel, heb je net een eenmanszaak opgericht, of ben je op dit moment een student? Dan zijn de tarieven mogelijk bespreekbaar. Informeer voor meer informatie.

 

Indicatie Tarieven Copywriting

Elk project is uniek. Daarom zijn ook de kosten voor de meeste typen opdrachten verschillend. Ik vind het prettig om één bedrag af te spreken voor het gehele project, of bijvoorbeeld voor de maandelijks uitgevoerde taken. Dit gaat vaak om een persoonlijk tarief, die afhankelijk van de complexiteit van de opdracht kan verschillen.

Oké, maar wat kost je dan?!

Wat nu als ik een pagina voor je kan maken die je maandelijks 10 klanten oplevert, waarmee je elk jaar een extra omzet van € 10.000,- draait? Maakt het dan nog uit wat die pagina jou gekost heeft? Ik durf te wedden dat een tekstschrijver die voor een paar cent per woord schrijft dit niet voor elkaar krijgt.

Laten we kijken naar wat cijfers. Een gemiddelde SEO copywriter verdient tussen de 50 en 150 euro per uur. Ik ben liever wat goedkoper dan gemiddeld (is dat even een meevaller!), dus werk ik met liefde aan je SEO geoptimaliseerde tekst vanaf 25 euro per uur.

Maar ik werk dus liever per project. Het uurtarief gebruik ik dus niet écht. Het is een indicatie van wat mijn diensten kosten. Ik geef je vooraf een schatting van de taken, en zal individueel een offerte opstellen voor het hele project. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

Nieuwschierig naar de exacte kosten van jouw opdracht? Vul direct het (vrijblijvende) formulier in:

 

Formulier Teksten Aanvragen
Volledige naam of bedrijfsnaam.
Indien verschillende onderwerpen, noem de belangrijkste.
Type tekst: *
Indien onbekend of geheim, schrijf "Onbekend".
Zijn het nieuwe teksten of gaat het om herschrijven van bestaande tekst? *
Waarmee kan ik je helpen? Duidelijke uitleg = Beter eindresultaat! Bijlage(n) a.u.b. mailen: arnold@copywritingtekst.nl

 

Let op: Je zit bij mij aan niks vast, zélfs niet wanneer je het formulier hebt verstuurd. Na verzending zal ik z.s.m. via e-mail contact opnemen. Je ontvangt geen geautomatiseerde mail, maar een bericht van mij persoonlijk. Kortlopende standaard opdrachten ontvangen direct een tariefvoorstel. Aan de genoemde tarieven op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Genoemde bedragen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van typfouten.