”Arnold heeft voor Young Professional Projects 2 super blogs geschreven die aansluiten bij ons bedrijf en inhoudelijk sterk zijn. Wij zijn hem erg dankbaar en raden hem zeker aan voor andere bedrijven.”

– Melanie Van Dijk, eigenaar Young Professional Projects

 

Voor Young Professional Projects (YPP) heb ik een aantal blogartikelen mogen schrijven. Het jonge en enthousiaste Nederlandse bedrijf helpt ondernemers de jongere generatie te bereiken op het internet.

Het bedrijf levert onder meer diensten in webdesign, content marketing, social media marketing, zoekmachine optimalisatie en copywriting.

De content focuste onder meer op een marketing strategie voor het bereiken van generatie Z, ook wel bekend als ‘millennials’. Het inzetten van YouTube bleek hierin een bepalende factor. Ook heb ik een stuk mogen schrijven over hoe je van geïnteresseerde potentiële klanten kopers kunt maken, dit mondde uit in een mooi lijst-gebaseerd artikel waar 21 verkooptechnieken werden beschreven.

Het was één van de eerste samenwerkingen die ik heb mogen aangaan en ik heb het als leerzaam én prettig ervaren. Melanie is erg enthousiast en gedreven in wat ze doet. Ik wens haar en haar team ontzettend veel succes met het uitgroeien van YPP!