Arnold heeft voor Mannenmetbaard.nl een enorm complex onderwerp kunnen verwerken in een inhoudelijk sterk fun-om-te-lezen artikel. Hij heeft precies de snaar kunnen raken qua tone-of-voice die wij hanteren voor onze doelgroep. We zijn enorm blij met Arnold’s artikel en raden hem absoluut aan voor andere bedrijven.

– Kevin, eigenaar MannenMetBaard.nl

 

Voor Mannen Met Baard werd ik benaderd omdat ze op zoek waren naar een groot centraal artikel rondom het stimuleren van baardgroei. Wanneer je op de website rondkijkt, dan zie je direct dat er zeer veel uren liefde én hard werk in zit. Daarbij is het een echte mannensite, de artikelen spreken de doelgroep naar mijn mening zeer goed aan. Ik ben dan ook dankbaar dat ik hieraan een leuke bijdrage heb mogen leveren.

De website MannenMetBaard.nl informeert het Nederlandse publiek over alles wat met gezichtshaar te maken heeft. Van baardtrimmers tot baardolie: Je zal er alles vinden om er net zo uit te zien als die hippe jonge mannen die je regelmatig bij de lokale barbier vandaan ziet komen.

Kevin kwam vanaf het begin over als een erg enthousiast persoon met passie voor het onderwerp. Hij was bovendien erg blij met het resultaat en vond het geen probleem een leuke testimonial achter te laten. Ik wens Kevin en zijn team veel plezier met het artikel en succes met de groei van de website!