Oef, je wil vast weten wie die mysterieuze persoon achter deze website is.

Nou, daar gaat ‘ie dan. *ademt diep in*

Hoi, ik ben Arnold. Bouwjaar 1991. Opgegroeid in het mooie Groene Hart. Ik ben nieuwsgierig, wil alles leren. Heb oprecht plezier in mensen helpen. Afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, Master Sustainable Development. Mag je gelijk weer vergeten.

Lange tijd ben ik werkzaam geweest als freelance zoekmachine optimalisatie (SEO) consultant voor verschillende (inter)nationale klanten, maar ik ben ook bekend met het bouwen van websites. Vaak kwamen deze taken voornamelijk neer op één klus: Webcontent aantrekkelijk maken en optimaliseren. De switch naar copywriting was dan ook klein, vooral om dat ik zelf ook schreef voor enkele blogs.

Dankzij deze achtergrond heb ik een brede kennis opgebouwd rondom de productie van aantrekkelijke content, de omgang met verschillende typen CMS software (van WordPress tot Joomla), maar bijvoorbeeld ook het optimaliseren van teksten voor grote groepen bezoekers én voor zoekmachines.

Altijd stond de gebruikservaring voor de nietsvermoedende website bezoeker centraal in de klussen die ik heb vervuld op het internet. In de wereld van copywriting is deze ervaring belangrijker dan ooit. Ik wil met mijn teksten informeren, maar ook een actie of emotie uitlokken. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn creativiteit.

Ik ben namelijk een visuele denker.

Iemand die alle mogelijke én onmogelijke scenario’s in elke situatie in zijn hoofd oneindig afspeelt. En vervolgens altijd de verkeerde dingen denkt die kunnen gebeuren. De volgende scenario’s hebben zich nu al zo’n vijf keer in mijn hoofd afgespeeld tijdens mijn verwoede pogingen iets moois te maken van deze introducerende tekst:

Scenario 1: Jij, verveeld scrollend op je telefoon. Je tikt uit nieuwsgierigheid deze ‘Over Mij’ pagina aan, geheel nietsvermoedend. Het is nog vroeg, de koffie pruttelt vrolijk in de verte. Je zit wat moois te kleien op het toilet, met slaperige ogen lees je deze pagina. Klopt dit een beetje? Laat je telefoon dan niet in de pot vallen. En verwar je smartphone niet met toiletpapier.

Scenario 2: Jij, achter je een stapel dozen waar alleen jijzelf orde in ziet. Allemaal producten voor je webwinkel. Je zoeft snel langs deze pagina, want de copywriter moet wel een beetje fatsoenlijk zijn. Zuchtend scan je de tekst door. Wat een gekkigheid. Is hij wel betrouwbaar? Jawel beste webwinkelier, ik schrijf meestal serieuzer. Maar ook wel een beetje speels. Zoals dit.

Scenario 3: Jij, lekker op de bank met een kop warme thee. De muismat valt bijna van de bankleuning af. Die sales funnel moet volgende week echt af zijn, even kijken of deze freelancer wat is. Kan die jongen geen webdesigner inhuren? Wat een website. Maar wel geinige tekstjes. Nou, vooruit dan maar.

Tsja, het moge duidelijk zijn dat ik nogal wat fantasie heb. Een kwaliteit die misschien van pas kan komen bij de copywriting klus die je voor mij in petto hebt? Ik ben hier namelijk voor jou. Of althans, voor diegenen die op zoek zijn naar daadwerkelijk goede content tegen een eerlijke prijs. Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik namelijk géén student die wat wil bijverdienen naast zijn studie. En ik neem zeker niet elke willekeurige klus aan.

We moeten matchen, om het maar zo te zeggen.

Mijn schrijfstijl moet namelijk passen bij jouw wensen. Deze copywriting service is geschikt voor alle ondernemers, organisaties en particulieren die een goede, SEO geoptimaliseerde tekst zoeken met een menselijke boodschap. En ik sta te trappelen om voor jou aan de slag te mogen gaan! Vraag direct je eerste klus aan via deze pagina. Dan kunnen we meteen beginnen. Spreek je snel 🙂